in , , ,

Millainen on hyvä yrityksen nimi?

Hyvä yrityksen nimi
Millainen on hyvä nimi yritykselle - Mainostoimistot.net

Kuten edellisessä blogikirjoituksessa kirjoitimme, mainostoimistot eivät aina ole parhaimpia keksimään nimiä yrityksille. Voi olla, että nimestä tulee trendikäs. Mutta onko trendikäs nimi hyvä? Paljon riippuu siitä, millainen yrityksesi on.

Jos yrityksesi on pieni tai keskisuuri, nimesi voi olla kilpailuvaltti erityisesti hakukoneoptimoinnin suhteen. Miten?

Kun tavallinen ihminen esimerkiksi etsii putkimiestä, hän todennäköisesti näppäilee Googleen ”putkimies lahti”. Jos Lahdesta löytyy yritys, jonka nimi on ”Lahden Putkimies”, mikä mahtaa löytyä ensimmäisiltä sijoilta? Olipa sivustosi osoite lahdenputkimies.fi tai ei, yhteystietosi tulee löytymään muilta sivuilta, esimerkiksi Googlen omista nostoista tai Fonectan sivuilta.

Tylsähkökin nimi, joka sisältää tärkeitä hakusanoja, on erityisen hyödyllinen silloin, kun yritys on pieni tai kun kilpailua on paljon. Vaihtoehtoisesti voit tietysti varata domainin sopivilla hakusanoilla ja pitää trendikkään nimesi. Mutta mitä enemmän alalla on kilpailua, sitä vaikeampaa (ja kalliimpaa) hakukoneoptimointi on.

Aiheesta on tietysti kirjoituksia netti pullollaan. Tässä muutama niistä:

Mutta mistä voit tietää, onko mainostoimistosi optimoinut sivusi oikein? Siihen vastaamme seuraavassa kirjoituksessa.

Mainostoimistot.net

Business card photo created by jcomp – www.freepik.com

Comments

Vastaa

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tykkäsitkö?

Yrityksen nimi

Valitse hyvä nimi yritykselle – älä usko mainostoimiston brändilätinää

Yrituksen kotisivut Mainostoimisto

Ovatko yrityksesi kotisivut hakukoneoptimoitu oikein?