in , , ,

Ovatko yrityksesi kotisivut hakukoneoptimoitu oikein?

Yrituksen kotisivut Mainostoimisto

Monet mainostoimistot, digitoimistot ja markkinointitoimistot tekevät kotisivuja. Hinta voi vaihdella suuresti. Samoin ammattitaito.

On tärkeää, että sivut näyttävät hyvältä ja toimivat hyvin. Tärkeintä on kuitenkin löydettävyys. 5000 euroa maksaneet tyylikkäät sivusi ovat täysin turhat, jos kukaan ei löydä niitä.

Jos etsit uutta mainostoimistoa tai haluat tarkistaa, onko mainostoimisto optimoinut sivusi oikein, mistä tiedät sen?

Voit tarkistaa sen helposti itse – täysin ilmaiseksi! Etsi mainostoimistoehdokkaasi sivuilta referessit. Jos toimisto on tehnyt kotisivuja, mene jonkun heidän asiakkaansa nettisivujen etusivulle.

Internetselaimesi yläpalkista näet, miten mainostoimisto on hoitanut hakukoneoptimoinnin. Kuvassa näkyy tärkein yksittäinen tekijä hakukoneoptimoinnissa eli MetaTitle. Kuva on erään mainostoimiston referensseistä.

Tämä olisi kaikkein tärkein tekijä hakukoneoptimoinnissa, mutta se ei sisällä ainuttakaan hakusanaa, vain yrityksen nimen ja “Etusivun”. Kukaan ei takuulla löydä näitä sivuja ilman merkittäviä rahallisia panostuksia mainontaan.


Jos “Putkonen yhtiöt” siis valmistaisi vaikkapa 3D-tulostimia, MetaTitlessä pitäisi lukea “3D-tulostimet | Etusivu | Putkonen yhtiöt” tai jotain vastaavaa.

Koska kotisivut voivat maksaa mitä tahansa 500-10 000 euron välillä, on tärkeää varmistaa, etteivät rahasi mene hukkaan. Varo siis mainostoimistoa, joka tekee kotisivuja mutta ei huolehdi hakukoneoptimoinnista.

Mainostoimistot.net

Comments

Vastaa

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tykkäsitkö?

Hyvä yrityksen nimi

Millainen on hyvä yrityksen nimi?

Mainostoimisto hinnasto

”Mainostoimisto hinnasto” – miksi luovuudelle on niin vaikea laittaa hintaa?